tiistai 15. maaliskuuta 2016

Avokadopasta



Tätä ruokaa teemme melkeinpä joka viikko kun niin hyvin maistuu meidän 3 vuotiaalle. Maistoi vauvakin viime kerralla tätä... jätin vaan suolan ja parmesanin laittamatta ennen vauvalle antamista.
Maistuu tää loistavasti myös kasvisruokaa vieroksuvalle miehelleni.
Tämä on vielä varsinainen pikaruoka tehdä...
Eli ohjetta kehiin...

● 400-500g spagettia
● 3-4 kypsää avokadoa
● pieni pala punaista chiliä
● kourallinen tuoretta basilikaa
● 1 limen mehu
● 2 dl raastettua parmesania
● 1-2 valkosipulinkynttä
● 3rkl oliiviöljyä
● suolaa ja mustapippuria

1. Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen.
2. Koverra avokadot kulhoon sekä muut aineet.
3. Soseuta sileäksi tahnaksi sauvasekoittimella. Notkista tahnaa pastan keitinvedellä.
3. Sekoita avokadotahna pastan joukkoon. Tarkista suola.
4. Tarjoile heti ja raasta annoksen päälle vielä parmesania.
5. Nauti!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti